FlipBook

Tisztelt Érdeklődők, Kedves Megrendelőink!

Új szolgáltatással állunk a rendelkezésükre a továbbiakban.

2D-3D online lapozható magazin jellegű anyagokat hozunk létre Önnek lenyűgöző lapokkal, könyvjelzőkkel. Indíthat E-folyóiratot, termékeinek szolgáltatásainak e-brosúrákat, e-katalógusokat, valamint e-könyveket és még sok mást…

További információk az új szolgáltatásról.

GAZDAG MÉDIA LEHETŐSÉGEK

A kiadványban megjeleníthet multimédiát, például audiót, videót, YouTube videót, gombot, képet, galériát / diavetítést a kiadvány oldalaihoz, vagy akár háttérzenét.

LÉTRE HOZHATUNK MOBILALKALMAZÁST

A flipbookot mobil alkalmazássá alakíthatjuk, és percek alatt eljuttathatja az Apple App Store-ba és a Google Playbe.

MINDEN ESZKÖZÖN KIVÁLÓ MINŐSÉG

Minden flipbook többféle optimalizálással rendelkezik, és minden eszközön megtekinthető, beleértve a PC-t, Mac-et, iPad / iPhone-ot és Android-eszközöket.

LINKEK HOZZÁADÁSA

A hiperhivatkozásokat adhatunk a kiadványhoz, ideértve a külső linkeket, a felkeresett oldal linkeit, a audio linkek lejátszását, a videó linkek lejátszását, a kép linkeinek megjelenítését, az üzenet linkeinek megjelenítését és még sok mást…

KERESŐOPTIMALIZÁCIÓ

HTML fájlokat generálhatunk a keresőmotorok számára az indexeléshez. Eljuttatja e fájlok egyikét a keresőmotorokhoz, így a kiadványai kereshetők lesznek a keresőmotorokban.

REKLÁMSZALAG

Feltehetünk reklám bannereket a flipbook felső, bal és jobb oldalára. Ezek a szalagok “Csempe” vagy “Diavetítés” módban jeleníthetők meg.

.EPUB & .MOBI

Még soha nem volt ilyen egyszerű létrehozni .ePub és .mobi fájlokat az eReaders számára, beleértve a Kindle, iBook, Kobo, Nook, Sony és más e-olvasókat.

JOBBRÓL BALRA (RTL)

A jobbról balra (RTL) lapozási módot adhatunk hozzá a közel-keleti nyelvek, például a héber és az arab nyelvterületen élőknek.

ONLINE / OFFLINE OLVASÁS

A kiadványt feltölthetjük webhelyére, hogy az emberek online megtekinthessék. Elhelyezheti a saját helyi számítógépre, vagy USB-re, CD / DVD-re is offline megtekintés céljából.

ARCHÍVUM KÖNYVTÁR

Ezzel a funkcióval az olvasók könnyen hozzáférhetnek az eddigi kiadásokhoz, archivált kiadásokhoz vagy kapcsolódó kiadványokhoz. Minden kiadvány az elülső borítójának miniatűrjét tartalmazhatja.

MEGOSZTÁS A KÖZÖSSÉGI HÁLÓZATON

Engedje meg az olvasóknak, hogy megosszák a kedvelt kiadványokat e-mailben vagy közösségi hálózatokon, például a Facebook, a Twitter, vagy Google+.

TARTALOMJEGYZÉK

Természetesen, tartalomjegyzéket is hozzáadhatunk.

DIAVETÍTÉS / GALÉRIA

A Diavetítés lehetővé teszi több kép kombinálását, hogy felhívja megrendelői, olvasói figyelmét, és elmeséljen egy történetet a flipbookban található fényképekkel.

TÖBB NYELV

Jelenleg 14 nyelvet biztosíthatunk a kiadvány felületéhez, igénye szerint

MÁRKAJELZÉS

Hozzáadhatunk logót, weboldalt és cégnevet.

KÖNYVJELZŐ / LAPOK

A valósághű 3D könyvjelzők / lapok nemcsak gyönyörűvé teszik a flipbookot, hanem könnyebben olvashatóvá is. Minden könyvjelzőhöz különféle színt, szélességet, magasságot és betűméretet adhatunk meg.

JELSZÓ VÉDELEM

A jelszó védelemmel csak a jelszóval rendelkező férhet hozzá a flipbookhoz.

MENTÉS PDF FORMÁTUMBAN

Az olvasó az oldalakat PDF-fájlként mentheti, vagy elmentheti a teljes flipbookot PDF fájlként, ha Ön ezt kívánja.

Csak a képzelete szabhat határt a kiadvány sokszínűségének. Éljen a lehetőséggel! Elképzelési lehetőségeinek megbeszéléséhez, kérjen konzultációs időpontot.

Időpontot kérek!