Reszponzív weboldal készítés

Responsive Web Design = RWD

A reszponzív weboldal design a weboldalnak olyan kialakítása, amely alkalmazkodik a különböző böngészők képernyőjének méretéhez azért, hogy optimális megjelenést biztosítson a felhasználónak minden böngészésre alkalmas eszközön, legyen az desktop, laptop, mobil, vagy tablet. A reszponzív webdesign a legkényelmesebb és legteljesebb felhasználói élményt biztosítja a látogatónak bármilyen eszközön böngészik weboldalt.

reszponzív-design

Amennyiben nem reszponzív egy weboldal, akkor a teljes felülete jelenik meg a képernyőn ezért, nagyon picinek látszik az oldal, a navigációs gombok nehezen kezelhetők, így a felhasználói élmény jelentősen lecsökken.

Letesztelhetjük ezt akár melyik weboldal esetében, ha a böngésző ablakot folyamatosan vesszük kisebbre. Amennyiben nem változik az oldal megjelenése, és így nem olvasható részek lesznek (azaz nem fér bele az “ablakba”) akkor az oldal nem reszponzív.

A ReeSite Design reszponzív webdesignt készít Önnek, amely ma már nélkülözhetetlen egy korszerű weboldalhoz. Bármelyik csomagunkat válassza, ilyen weboldalt kap. A weboldal csomagok egyébként nem fixáltak, bármilyen módosításra bővítésre lehetőség van.